Amplasare

Acest resort se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală în Marmaris.

Dotări

Cele 190 de camere sunt împărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O facilitate a resortului este camera de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un joc de darts, un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Cei ce au ales o ofertă all inclusive se bucură de oferte speciale ca de exemplu gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Targu Mures catre Casa de Maris Spa & Resort Hotel, Dalaman, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate