Amplasare

Aparthotelul, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul Stalidei, la cca 5 minute de plaja cu nisip.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților aparthotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un medic de la hotel și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat (contra cost) și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In chicinetă se găsesc un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon și WiFi. In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Clienții pot folosi diverse oferte pentru timpul liber, de exemplu ciclism/ciclism montan și contra cost și biliard. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Casa Malena, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate